Description of Midnight EA

Forums Strategies and Expert Advisors Midnight EA Description of Midnight EA

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 383 total)
  • Author
    Posts
  • #4840
    Finnance
    Spectator

    @majamivice wrote:

    @ciba wrote:

    I’m getting the error for the news feed asking me to add the url to the allowed list despite the address already in.

    Weird thing is, it was working like 12 hours ago.

    Is there any ways to troubleshoot what’s causing this problem?

    You should delete “s” from “https”. It must be http

    if you take a look again, you should be able to see that i added both https and http in it.

    #4842
    arrowdrift
    Spectator

    @ciba wrote:

    @majamivice wrote:

    @ciba wrote:

    I’m getting the error for the news feed asking me to add the url to the allowed list despite the address already in.

    Weird thing is, it was working like 12 hours ago.

    Is there any ways to troubleshoot what’s causing this problem?

    You should delete “s” from “https”. It must be http

    if you take a look again, you should be able to see that i added both https and http in it.

    Aha sorry, didn’t ser that. But maybie that is also problem. Just delete this one with “s” , you don’t need it anyway. And restart MT4.

    #4843
    Finnance
    Spectator

    @majamivice wrote:

    @ciba wrote:

    @majamivice wrote:

    @ciba wrote:

    I’m getting the error for the news feed asking me to add the url to the allowed list despite the address already in.

    Weird thing is, it was working like 12 hours ago.

    Is there any ways to troubleshoot what’s causing this problem?

    You should delete “s” from “https”. It must be http

    if you take a look again, you should be able to see that i added both https and http in it.

    Aha sorry, didn’t ser that. But maybie that is also problem. Just delete this one with “s” , you don’t need it anyway. And restart MT4.

    well, it was only added after i faced the issue. Restarting of MT4 and computer doesn’t work.

    #4844
    Eroll Zach
    Spectator

    I have same issue and i don’t have https in the list.

    Also, guys. When you quote a message that contains a big image, plase remove the image from quote. That makes discussion look messy.

    #4841
    Semenov
    Spectator

    Hello

    thanks for you hard work Dominik i’m sure you have been working hard the last few days.

    So are we running all 16 pairs that you showed in your post, using the 4 set files you posted earlier and default for everything else? Just thought I would check to be sure.

    thanks

    Michael

    #4845
    TomaszKom
    Spectator

    @Dominik wrote:

    @Carabama wrote:

    There is something new with the version 2.2b : my terminal closes automatically after a few minutes each time I put the EA on a chart…

    I have already this version on few VPSes and everything works fine. I’d suggest you to disable time verification and turn on parameter “saving resources or slow computer”, because problem is maybe in too less resources? At the end you can even turn off checking news to find where can be your problem.

    Finally I could place the EA 2.2b on a few charts and have the terminal keeping opened. But as others I have same message that keeps coming about news, despite urls and everything else I think is done correctly. Yesterday when I quit VPS, I could see positive numbers about news in the panel and there were no message, all pairs I choosed had “trading blocked” except EURCHF; today numbers are -1 and the message is showing.

    Kind Regards

    #4846
    Eroll Zach
    Spectator

    I added an image with the error, charts and logs. Hope it helps.

    [attachment=0:67yzuzdk]news error.JPG[/attachment:67yzuzdk]

    #4847
    Finnance
    Spectator

    Manage to do some troubleshooting with the news error.

    The error only happens on 2.2 and above. I tried loading 2.1c and the news work fine. (no error, and does not show -1,-1)
    Probably some code breaks during the update.

    #4848
    Dominik
    Administrator

    Hi guys!

    Really weird. Are you using any firewall or antivirus? Is it possible to ping Forex Factory IP (67.192.106.154) from your machine?

    It’s look like a problem with connection to FF or with saving/deleting/overwriting files with news on hard disk. I can always change it to keep news in memory. I’ll test it now.

    Regards!

    P.S. mikegrand007, I’d recommend using all pairs except GBPJPY, CHFJPY and AUDNZD. I’m using all 16, because I’m testing different settings of Midnight on different accounts.

    #4849
    Dominik
    Administrator

    @ciba wrote:

    Manage to do some troubleshooting with the news error.

    The error only happens on 2.2 and above. I tried loading 2.1c and the news work fine. (no error, and does not show -1,-1)
    Probably some code breaks during the update.

    Could you try to load now 2.2 again there? Do you see errors?

    #4850
    Finnance
    Spectator

    @Dominik wrote:

    @ciba wrote:

    Manage to do some troubleshooting with the news error.

    The error only happens on 2.2 and above. I tried loading 2.1c and the news work fine. (no error, and does not show -1,-1)
    Probably some code breaks during the update.

    Could you try to load now 2.2 again there? Do you see errors?

    Yes, still getting the errors.

    1 weird thing, it’s happening on my VPS now, but running the same thing on my computer is fine.
    But, 2.1c news loading is working fine on the VPS and not 2.2

    #4851
    Dominik
    Administrator

    @ciba wrote:

    @Dominik wrote:

    @ciba wrote:

    Manage to do some troubleshooting with the news error.

    The error only happens on 2.2 and above. I tried loading 2.1c and the news work fine. (no error, and does not show -1,-1)
    Probably some code breaks during the update.

    Could you try to load now 2.2 again there? Do you see errors?

    Yes, still getting the errors.

    1 weird thing, it’s happening on my VPS now, but running the same thing on my computer is fine.
    But, 2.1c news loading is working fine on the VPS and not 2.2

    OK. Thanks. I’ll solve this problem.

    #4852
    richardforex
    Spectator

    Hi Guys,

    one important question is,
    the results last night?
    I had no trades!

    #4854
    Dominik
    Administrator

    @johmuster wrote:

    Hi Guys,

    one important question is,
    the results last night?
    I had no trades!

    Complete list of my trades from yesterday. News filter set to MEDIUM. CHFJPY and GBPJPY are added experimental and I don’t recommend to trade these pairs as I already wrote many times.

    I’m working on filter based on price action to dynamically put SL in some distance from last extreme (highest for sell, lowest for buy), so we’ll be able to cut losses faster and keep orders opened longer with bigger profits. It’s almost done, but I need to test it. First I’ll of course repair that weird problem with news filter.

    #4853
    richardforex
    Spectator

    @Dominik wrote:

    @johmuster wrote:

    Hi Guys,

    one important question is,
    the results last night?
    I had no trades!

    Complete list of my trades from yesterday. News filter set to MEDIUM. CHFJPY and GBPJPY are added experimental and I don’t recommend to trade these pairs as I already wrote many times.

    I’m working on filter based on price action to dynamically put SL in some distance from last extreme (highest for sell, lowest for buy), so we’ll be able to cut losses faster and keep orders opened longer with bigger profits. It’s almost done, but I need to test it. First I’ll of course repair that weird problem with news filter.

    Why it hasn’t worked on my VPS? Because I had also the troubls with the newfilter or because my filter is set to carefully?

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 383 total)
  • The topic ‘Description of Midnight EA’ is closed to new replies.